Diensten

Luchtkwaliteitsmetingen

Luchtkwaliteitsmetingen zijn van belang wanneer u twijfelt over de luchtkwaliteit in uw ruimte(s) of gebouw(en), dit graag in de gaten wilt houden of wilt weten in welke mate luchtreiniging de luchtkwaliteit verbetert. Bomiotech is een expert in luchtkwaliteit en kan deze metingen voor u uitvoeren. Meer weten? Neem contact met ons op.

Installatie

Het correct installeren van luchtreinigers is minstens zo belangrijk als het gebruik. Als een luchtreiniger niet goed geïnstalleerd is, kan de werking van het apparaat met meer dan 50% afnemen. Een correcte plaatsing is dan ook essentieel. Bomitech geeft advies over de installatie of voert dit wanneer gewenst uit.Meer weten? Neem contact met ons op.

Onderhoud

De ASPRA luchtreinigers van Bomitech hebben weinig onderhoud nodig. Toch is het belangrijk om uw apparaat periodiek te laten onderhouden, om er voor te zorgen dat het apparaat gezonde en schone lucht blijft produceren. Bomitech kan dit, op basis van een onderhoudscontract, voor u uitvoeren. Meer weten? Neem contact met ons op.