Fight COVID-19 with Virus Free Air

 

 

bron: vfa-solutions.com

Waarom biedt Bomitech elektrostatische ionische luchtreiniging aan

Luchtkwaliteit en fijnstof : onderwerpen die regelmatig in het nieuws terug te vinden zijn. Dan gaat het vaak over de buitenlucht en daarin is Bomitech met biologische luchtzuivering al jaren actief. 

Met de opkomst van COVID-19 komt ook binnen de kwaliteit van de lucht onder druk staan en is belangrijker dan ooit! Wij bieden een range aan producten en diensten om de luchtkwaliteit binnen te optimaliseren d.m.v. de gepatenteerde ASPRA technologie: luchtreiniging door elektrostatische filtratie op een speciale manier toe te passen. Een bewezen technologie waar we u graag meer over vertellen.

 

Reinig effectief met een lage drukval

Binnenlucht

Binnenlucht luchtreinigers reinigen en recirculeren de aanwezige lucht in de ruimte. De luchtreinigers zijn geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan een losstaande luchtreiniger.

Inlaat- & emissielucht

Reinig de inkomende of uitgaande lucht met ASPRA INduct luchtreinigers. Speciaal ontwikkeld voor implementatie in bestaande ventilatiekanalen of systemen.

Op-maat

Bomitech verkoopt de ASPRA luchtreinigers. Bent u op zoek naar een op-maatluchtreiniger? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

De diensten van Bomitech elektrostatische ionische luchtreiniging

Luchtkwaliteitsmetingen

Vermoedt u dat u een luchtkwaliteitsprobleem heeft, maar weet u niet precies waar het probleem ligt? Bomitech kan voor u een luchtkwaliteitsmeting uitvoeren en advies geven over eventuele verbeteringen voor de luchtkwaliteit in uw gebouw.
Meer weten? Neem contact met ons op.

Installatie

Het correct installeren van luchtreinigers is minstens zo belangrijk als het gebruiken van luchtreinigers. Wanneer een luchtreiniger niet goed geïnstalleerd is kan de werking van het apparaat met meer dan 50% afnemen. Een correcte plaatsing is dan ook essentieel. Meer weten? Neem contact met ons op.

Onderhoud

De ASPRA luchtreinigers van Bomitech hebben weinig onderhoud nodig. Toch is het belangrijk om uw apparaat periodiek te laten onderhouden, om er voor te zorgen dat de luchtreiniger gezonde en schone lucht blijft produceren en de luchtkwaliteit op peil blijft.
Meer weten? Neem contact met ons op.